Meteen naar de inhoud

WORD ZAKELIJK SPONSOR

Om deel te kunnen nemen aan School at Sea zoek ik sponsors om in totaal 26.000 euro bij elkaar te krijgen. Daarom zoek ik 26 zakelijke sponsors die ieder 1/26 deel, of een veelvoud daarvan willen bijdragen. Deze sponsorkosten zijn 100% aftrekbaar.

IK WIL JE SPONSOREN

WHAT’S IN IT FOR YOU

Mijn oneindige dankbaarheid en een drone film zijn niet het enige dat u krijgt. Ik word uw grootste ambassadeur en hieronder leest u hoe.

VOOR 1000 EURO SPONSORING KRIJGT U:

drone film

U mag zelf zeggen of u een drone film wil van uw pand of van een andere locatie. Misschien wel van het leggen van zonnepanelen of de bouw van uw nieuwe huis, het is aan u. Deze film wordt van u kunt u gebruiken voor op uw eigen site en op de socials.

uw logo op elke pagina van deze site

Door op iedere pagina de logo’s van mijn sponsors te laten zien wil ik mijn dankbaarheid tonen. Bij het klikken op een logo komen mensen op uw pagina op deze site. De nummers bij de logo’s corresponderen met het deel van de reis dat de betreffende sponsor sponsort.

een officieel sponsorcertificaat

Iedere sponsor is voor mij waardevol en om die waarde vast te leggen ontvangt u een officieel sponsorcertificaat. Van met moment dat we het certificaat tekenen maken we een klein feestje en daar maken we dan weer een leuke foto van voor op uw eigen pagina op deze site.

uw eigen pagina op deze site

Om ook andere mensen kennis te laten maken met uw bedrijf krijgt u op deze site een eigen pagina. Daarop leg ik uit wat uw bedrijf doet en waarvoor mensen bij u terecht kunnen. Hier komt ook de drone film en natuurlijk een link naar uw eigen website.

uw pagina in de sponsormap

Omdat ik me voornamelijk richt op zakelijke sponsors bezoek ik regelmatig netwerkbijeenkomsten. Tijdens zo’n bijeenkomst leg ik bij iedere stoel mijn sponsormap neer met daarin per sponsor een pagina. Als u mij wat visitekaartjes geeft, kan ik die geven als mensen in contact willen komen met u.

VANAF 2000 EURO KRIJGT U OOK:

uw vlag IN DE MAST in diverse havens

De dag van vertrek is één groot feest! Naast familie en vrienden is er ook altijd veel pers om het moment vast te leggen. De kade staat vol en in de mast wapperen de vlaggen van de aller grootste sponsors. Bij sponsoring vanaf 2000 euro hangt ook úw vlag in de mast. Niet alleen op de dag van vertrek maar in ieder haven.

WAT OOK KAN

out of the box mogelijkheden

Het idee is dat ik als beloning voor de sponsoring drone films ga maken, maar we kunnen natuurlijk ook kijken op welke andere manier ik iets voor u kan betekenen. Stel dat Lego mij wil sponsoren als ik uitleg filmpjes voor Lego Mindstorms maak… Neemt u gerust een kijkje bij mijn hobbies op de pagina ‘over mij’ en denk vooral out of the box.

BRENG MIJ IN CONTACT

Mond tot mond reclame werkt fantastisch en wordt beloond met een extra drone-film als een door u aanbevolen bedrijf ook besluit om mij te gaan sponsoren.

PARTICULIERE SPONSORS

Het blijft bijzonder hoeveel lieve mensen willen helpen met het realiseren van mijn droomreis. Alle beetjes helpen en brengen mij een stukje dichter bij mijn doel.

The Ocean Cleanup

THE OCEAN CLEANUP

Door mij te sponsoren helpt u ook mee met het geweldige initiatief ‘The Ocean Cleanup’ om de wereld een stukje mooier te maken. 

Tijdens de uitwisselingen met scholen langs de route zal ik de lokale leerlingen uitleggen wat The Ocean Cleanup is en doet. Op die manier hoop ik mijn steentje bij te dragen aan het terugdringen van de plastic soep in de oceaan.

HOE STAAT HET ERVOOR

22

67

€24.600

MIJN FANTASTISCHE SPONSORS