Meteen naar de inhoud

SUPER TOF!

Wat super tof dat u overweegt om mij te sponsoren!

U investeert in talentontwikkeling en een ervaring voor het leven. Juist dingen die in de maatschappij belangrijk zijn en je niet op school leert, leer je met Schoot at Sea wel: samenwerken, doorzetten en zelfstandig worden bijvoorbeeld.

Onderdeel van School at Sea is het voortraject waarin je keihard je best moet doen om 26.000 euro bij elkaar te krijgen om de reis te betalen. Een hoop geld maar het is een reis van een half jaar dus een half jaar onderdak, eten, 6 eerstegraads docenten die je begeleiden, een professionele crew bestaande uit kapiteins en stuurmannen en brandstof voor het schip. Ook dit voortraject is erg leerzaam.

Maakt u op deze pagina de keuze voor particulier of zakelijk sponsor voor meer specifieke informatie.

ZAKELIJKE SPONSORS

Als dank voor een zakelijke sponsoring zal ik een drone-film maken van een lokatie naar keuze. Een uitgelezen kans om uw bedrijf op een unieke manier in beeld te brengen. Maar u krijg meer…veel meer!

PARTICULIERE SPONSORS

Het blijft bijzonder hoeveel lieve mensen willen helpen met het realiseren van mijn droomreis. Alle beetjes helpen en brengen mij een stukje dichter bij mijn doel.

The Ocean Cleanup

THE OCEAN CLEANUP

Door mij te sponsoren helpt u ook mee met het geweldige initiatief ‘The Ocean Cleanup’ om de wereld een stukje mooier te maken. 

Tijdens de uitwisselingen met scholen langs de route zal ik de lokale leerlingen uitleggen wat The Ocean Cleanup is en doet. Op die manier hoop ik mijn steentje bij te dragen aan het terugdringen van de plastic soep in de oceaan.

HOE STAAT HET ERVOOR

8

22

€17.200

MIJN FANTASTISCHE SPONSORS