Meteen naar de inhoud

SMT SINGAPORE

SMT Groep is opgericht door een team van ervaren en vakkundig personeel dat zich al meer dan een decennium bezighoudt met het repareren en onderhouden van scheeps- en rollend materieel. Om uw systeem veilig en betrouwbaar te laten functioneren, biedt SMT Group modernisering en optimale oplossingen die de prestaties verbeteren, de levensduur verlengen en het verouderingsrisico van uw bestaande activa minimaliseren. De levenscyclus van gewone elektronica wordt steeds korter. Vandaag de dag hebben veel elektronische componenten een verwachte levensduur van minder dan vijf jaar. Verouderde componenten verhogen het risico op ongeplande uitschakelingen en verouderingsproblemen kunnen deze uitschakelingen duur maken.

motivatie sponsor

Meneer van Suhartono, wat was uw reden om mij te sponsoren?  

Ik zag je op de Europort beurs en besloot om je te helpen. Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring en daar sponsoren we je graag voor.


mijn fantastische sponsors

BRENG MIJ IN CONTACT

Mond tot mond reclame werkt fantastisch en wordt beloond met een extra drone-film als een door u aanbevolen bedrijf ook besluit om mij te gaan sponsoren.

PARTICULIERE SPONSORS

Het blijft bijzonder hoeveel lieve mensen willen helpen met het realiseren van mijn droomreis. Alle beetjes helpen en brengen mij een stukje dichter bij mijn doel.