Meteen naar de inhoud

rog ship repair

Voor elk schip ter wereld zijn de juiste uitrusting voor elke taak, geplande en ongeplande scheepsreparatie en onderhoud cruciale elementen binnen hun bedrijfsproces. Onze klanten vertrouwen 24/7 op de kennis, het vakmanschap en de professionele faciliteiten van ROG, zowel aan de kade als op locatie. Uw bedrijf, bedrijfsproces en de voor elke opdracht uitgeruste schepen zijn uniek. Luisteren naar en het verwerken van uw wensen zijn daarom de belangrijkste aspecten van onze eerste werkzaamheden. Onze afdelingen verkoop en engineering werken naadloos samen, om in elke situatie de oplossing te bedenken die volledig aan uw wensen voldoet. Van scheepsreparatie, onderhoud en ombouw op zee-, zeevaart- en hefeilanden tot (de)mobilisatieoplossingen voor offshore installatieschepen, binnenvaartschepen en platforms. En wanneer we beloven te leveren, klaren onze vakkundige medewerkers de klus. Op tijd en binnen budget. Wij streven ernaar u te behagen en zijn blij met uw toename in operationele efficiency.

motivatie sponsor

Meneer van Leest, wat was uw reden om mij te sponsoren?  

Ik vind het geweldig om te zien dat jij zo ondernemend bent. Dit hebben niet veel jongeren van jouw leeftijd en is iets wat ik van harte stimuleer. Bevaar de zeven zee├źn en een fantastische reis gewenst!


mijn fantastische sponsors

BRENG MIJ IN CONTACT

Mond tot mond reclame werkt fantastisch en wordt beloond met een extra drone-film als een door u aanbevolen bedrijf ook besluit om mij te gaan sponsoren.

PARTICULIERE SPONSORS

Het blijft bijzonder hoeveel lieve mensen willen helpen met het realiseren van mijn droomreis. Alle beetjes helpen en brengen mij een stukje dichter bij mijn doel.