Meteen naar de inhoud

powerhouse company

Wij zijn Powerhouse Company, een prijswinnend architectenbureau gevestigd in Rotterdam, Nederland. Ons verhaal begint in 2005. Toen nog maar net opgericht, opereerden we vanaf keukentafels in Rotterdam en Kopenhagen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinair bureau van zo’n 100 professionals, met internationale studio’s in Beijing, Oslo en M√ľnchen. Gaandeweg hebben we een aantal prijzen gewonnen, waaronder de Dutch Design Award, de Maaskantprijs en de AM/NAI Award.

motivatie sponsor

Meneer De Ru, wat was uw reden om mij te sponsoren?  

Heel bijzonder wat jij gaat doen en daar help ik je graag bij!


mijn fantastische sponsors

BRENG MIJ IN CONTACT

Mond tot mond reclame werkt fantastisch en wordt beloond met een extra drone-film als een door u aanbevolen bedrijf ook besluit om mij te gaan sponsoren.

PARTICULIERE SPONSORS

Het blijft bijzonder hoeveel lieve mensen willen helpen met het realiseren van mijn droomreis. Alle beetjes helpen en brengen mij een stukje dichter bij mijn doel.