Meteen naar de inhoud

plushuis

De mensen van Plushuis zetten graag hun goede energie, hun passie voor verbeteren van de bouwkwaliteit en hun kennis van duurzaam, gasloos en energiepositief bouwen in ten dienste van hun klanten. 

Nicolaas van Everdingen en Peter van der Kleij hebben samen een brok aan jarenlange ervaring om zowel nieuwbouw als “vernieuwbouw” naar jaren 2030 niveau te tillen. Zij werken daarbij graag samen in bouwteam-verband met architecten, bouwbedrijven en installateurs in de regio Ede-Arnhem. 

“Met het doen van blowerdoor-testen en thermografisch onderzoek verbeteren wij zeer gericht de bouwkwaliteit. Met rekentools ontwerpen wij de juiste klimaatinstallaties met warmtepompen en balansventilatie. Alles is erop gericht om gezonde, comfortabele en energiezuinige huizen te bouwen. 
Kortom: Wij gunnen iedereen een fijn Plushuis©!”

motivatie sponsor

Nicolaas van Everdingen, wat was uw reden om mij te sponsoren?  

Het idee dat scholieren puur op windkracht zo’n lange reis ondernemen en ook weer terugzeilen spreekt ons erg aan. Het sluit immers nauw aan bij onze inzet om woningen zoveel mogelijk op wind en zonne-energie te laten functioneren. 
Jullie zullen als team nauw moeten samenwerken, dat is leuk en erg leerzaam.  Wij wensen je een hele mooie tijd toe, Jonas! 


mijn fantastische sponsors

BRENG MIJ IN CONTACT

Mond tot mond reclame werkt fantastisch en wordt beloond met een extra drone-film als een door u aanbevolen bedrijf ook besluit om mij te gaan sponsoren.

PARTICULIERE SPONSORS

Het blijft bijzonder hoeveel lieve mensen willen helpen met het realiseren van mijn droomreis. Alle beetjes helpen en brengen mij een stukje dichter bij mijn doel.