Meteen naar de inhoud

on site alignment singapore

Alignment zit in onze aard. Wij zijn innovatieve denkers, hebben diepgaande kennis en meer dan 25 jaar praktijkervaring. Ons werkgebied is de maritieme industrie. Ons bedrijf biedt alle hulp die u nodig kunt hebben bij vragen over uitlijnen, engineering, montage of het oplossen van problemen bij kritische machines.

We weten niet alleen hoe we machines moeten uitlijnen, we weten ook waarom we ze uitlijnen zoals we dat doen. We zijn volledig op de hoogte van de alternatieven en de gevolgen. Onze ingenieurs zijn zorgvuldig geselecteerd. Zij doen niet zomaar een kunstje. Ze weten waar ze het over hebben en worden ondersteund door de beste experts op dit gebied.

motivatie sponsor

Meneer van Doodewaard, wat was uw reden om mij te sponsoren?  

Ik vind het een waanzinnig gaaf plan om een grote oversteek te gaan maken! Namens OSA Singapore willen wij jou graag helpen. Wij wensen jou ” Fair winds and following seas!”


mijn fantastische sponsors

BRENG MIJ IN CONTACT

Mond tot mond reclame werkt fantastisch en wordt beloond met een extra drone-film als een door u aanbevolen bedrijf ook besluit om mij te gaan sponsoren.

PARTICULIERE SPONSORS

Het blijft bijzonder hoeveel lieve mensen willen helpen met het realiseren van mijn droomreis. Alle beetjes helpen en brengen mij een stukje dichter bij mijn doel.