Meteen naar de inhoud

marine marketing international

MMI biedt een voorbeeldige en professionele marketing service aan de scheepshersteller om ervoor te zorgen dat uw product en service bekend is in alle hoeken van het grondgebied. MMI is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en heeft vertegenwoordigingen op het eiland Man en in Frankrijk. MMI bestrijkt het grondgebied van het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Monaco, Zwitserland en Italië.

motivatie sponsor

Meneer McMahon, wat was uw reden om mij te sponsoren?  

Toen ik naar Europort afreisde, had hij nooit verwacht een jongeman als Jonas van Polen te ontmoeten. Ik was zo onder de indruk van zijn enthousiasme en volwassenheid en vooral van het feit dat hij de organisatoren van de beurs zover had gekregen dat hij een lege stand mocht gebruiken om zichzelf te promoten.

Jonas is 15 jaar oud en zamelt geld in om mee te gaan op het driemaster tall ship “De Thalassa” voor een reis van zes maanden naar het Caribisch gebied. Hij is op zoek naar sponsors uit het bedrijfsleven en biedt in ruil daarvoor bepaalde voordelen aan, maar om eerlijk te zijn wil ik hem gewoon helpen zijn doel te bereiken.

Daar komt nog bij dat hij op 23 december een zware operatie ondergaat met een herstelperiode van drie maanden en toch wil doorgaan met zijn fondsenwerving.”

MMI is er erg trots op Jonas te sponsoren en hoopt dat we andere bedrijven kunnen aanmoedigen om dit ook te doen.


mijn fantastische sponsors

BRENG MIJ IN CONTACT

Mond tot mond reclame werkt fantastisch en wordt beloond met een extra drone-film als een door u aanbevolen bedrijf ook besluit om mij te gaan sponsoren.

PARTICULIERE SPONSORS

Het blijft bijzonder hoeveel lieve mensen willen helpen met het realiseren van mijn droomreis. Alle beetjes helpen en brengen mij een stukje dichter bij mijn doel.