Ga naar de inhoud

HB watertechnologie

HB Watertechnologie is de specialist in watertechnische activiteiten in hoogwaardig groen en waterpartijen. We zijn een technische partner voor hoveniers, aannemers en (tuin)architecten in de zakelijke markt, maar werken ook rechtstreeks voor bedrijven en overheidsinstellingen. In goed overleg verzorgen we het volledige traject van advies en engineering tot levering, installatie, nazorg en service van onze producten.

Onze watertechnische activeiten bestaan uit irrigatiesystemen en beregeningsinstallaties voor daktuinen, verticale tuinen, binnentuinen, plantenbakken en andere hoogwaardige groenprojecten. Daarnaast verzorgen we waterbehandelingen, filtersystemen en andere watertechnische oplossingen voor waterpartijen.

motivatie sponsor

Meneer Bouhuijzen, wat was uw reden om mij te sponsoren?  

Je wordt ook gesponsord door een zakenrelatie van ons en wij waren gelijk enthousiast over jouw initiatief. Ook wilden we graag een drone film en die ga je volgend jaar voor ons maken. Heel veel succes met het hele traject!


mijn fantastische sponsors

BRENG MIJ IN CONTACT

Mond tot mond reclame werkt fantastisch en wordt beloond met een extra drone-film als een door u aanbevolen bedrijf ook besluit om mij te gaan sponsoren.

PARTICULIERE SPONSORS

Het blijft bijzonder hoeveel lieve mensen willen helpen met het realiseren van mijn droomreis. Alle beetjes helpen en brengen mij een stukje dichter bij mijn doel.