Meteen naar de inhoud

HABE BOUWEN IN STIJL

HaBé Bouwen in Stijl is een eigentijds en vakbekwaam bouwbedrijf dat al jaren met een hecht team werkt. HaBé heeft een ruime ervaring in het bouwen van droomhuizen en bouwt altijd op maat. Kiezen voor HaBé betekent kiezen voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Hans en Bertus van Ginkel, de broers achter HaBé, denken graag met de opdrachtgever mee, met als doel optimaal woongenot. Ieder project is uniek en elke aanpak is anders; de opdrachtgever is altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit en afwerking. HaBé helpt je graag je droom te realiseren!
www.bouwen-in-stijl.nl

motivatie sponsor

Meneer van Ginkel, wat was uw reden om mij te sponsoren?  

Jonas, wat een mooie missie! Je hebt prachtige plannen, je bent creatief en ambitieus om je doel te bereiken. HaBé Bouwen in Stijl helpt je hier graag mee. Jongeren zoals jij, maken het verschil. Ik ben een trotse oom. ‘Wie zee houdt, wint de reis!’ We wensen je een geweldige reis toe, een ervaring om nooit te vergeten!


mijn fantastische sponsors

BRENG MIJ IN CONTACT

Mond tot mond reclame werkt fantastisch en wordt beloond met een extra drone-film als een door u aanbevolen bedrijf ook besluit om mij te gaan sponsoren.

PARTICULIERE SPONSORS

Het blijft bijzonder hoeveel lieve mensen willen helpen met het realiseren van mijn droomreis. Alle beetjes helpen en brengen mij een stukje dichter bij mijn doel.