Meteen naar de inhoud

Data is het nieuwe goud en wij zien het als onze missie om te zorgen dat u uw data maximaal kunt benutten en kunt gebruiken waar en wanneer u wilt. Naast optimaal gebruik en gemak is het veilig omgaan met gegevens essentieel om bijvoorbeeld reputatieschade en datalekken te voorkomen. U bespaart tijd en geld door het slim gebruiken van data. En bovendien biedt het breed kunnen inzetten van data ongekende mogelijkheden. De DataFactory en de FileFactory maken het allemaal mogelijk voor u.

motivatie sponsor

Meneer Hoefman, wat was uw reden om mij te sponsoren?  

We hebben elkaar ontmoet op een filmset en je vertelde tussen de opnames door over jouw plannen. Jouw enthousiasme en oprechte vriendelijkheid spraken me aan. Wij sponsoren jou omdat we het leuk vinden om ook eens iets anders aan onze klanten te kunnen vertellen dan weer nieuws over onze producten. We vinden het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en ons steentje bij te dragen. Jonas jij hebt ‘de ballen’ om dit te doen en willen jouw ondernemerschap stimuleren door je te sponsoren.


mijn fantastische sponsors

BRENG MIJ IN CONTACT

Mond tot mond reclame werkt fantastisch en wordt beloond met een extra drone-film als een door u aanbevolen bedrijf ook besluit om mij te gaan sponsoren.

PARTICULIERE SPONSORS

Het blijft bijzonder hoeveel lieve mensen willen helpen met het realiseren van mijn droomreis. Alle beetjes helpen en brengen mij een stukje dichter bij mijn doel.