Meteen naar de inhoud

DE RIETDEKKER

De Rietdekker is een Rietdekkersbedrijf dat al 30 jaar bestaat. Dit zijn echte vakmensen want de eigenaar heeft het beroep al als jong kind geleerd van zijn vader die ook een Rietdekkersbedrijf had. Het zijn nette mensen, ze werken heel netjes en ruimen altijd aan het eind van de dag de rommel op en zijn betrouwbaar.

motivatie sponsor

Mevrouw van Ginkel, wat was uw reden om mij te sponsoren?  

Ik vond het gewoon zo ontzettend stoer van je dat je dit gaat doen. We kennen je al heel lang en gunnen jou dit avontuur, daarom helpen we je om je droom te kunnen waarmaken.


mijn fantastische sponsors

BRENG MIJ IN CONTACT

Mond tot mond reclame werkt fantastisch en wordt beloond met een extra drone-film als een door u aanbevolen bedrijf ook besluit om mij te gaan sponsoren.

PARTICULIERE SPONSORS

Het blijft bijzonder hoeveel lieve mensen willen helpen met het realiseren van mijn droomreis. Alle beetjes helpen en brengen mij een stukje dichter bij mijn doel.