Meteen naar de inhoud

aegir marine

Aegir Marine

In welke tak van de maritieme industrie u ook werkt; stilstand kost geld. Daarom daarom levert Aegir Marine de beste service. De monteurs zijn vakkundig, ervaren, betrouwbaar en eerlijk. Bovendien zorgen ze een schip alsof het hun eigen schip is.

Aegir Marine is gespecialiseerd in:
– Stern Seals
– Voortstuwing

Scheepsonderhoud wordt gepland wanneer het de klant het beste uitkomt. Of soms is er noodhulp nodig. Aegir Marine werken net zo goed met geplande droogdokken als met een noodreparatie.

In dok, drijvend of onder water? Het maakt niet uit. Ze hebben de kennis en vaardigheden om in elke situatie aan een schip te werken. 

motivatie sponsor

Meneer Grizell, wat was uw reden om mij te sponsoren?  

We vinden het mooi om getalenteerde en enthousiaste jongeren die in de maritieme sector willen werken te steunen. Veel succes Jonas!


mijn fantastische sponsors

BRENG MIJ IN CONTACT

Mond tot mond reclame werkt fantastisch en wordt beloond met een extra drone-film als een door u aanbevolen bedrijf ook besluit om mij te gaan sponsoren.

PARTICULIERE SPONSORS

Het blijft bijzonder hoeveel lieve mensen willen helpen met het realiseren van mijn droomreis. Alle beetjes helpen en brengen mij een stukje dichter bij mijn doel.