Ga naar de inhoud

DRONEFILM VAN UW HUIS

JA! IK WIL GRAAG ZO’N MOOIE DRONEFILM VAN MIJN HUIS!

Als u onderstaand formulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met u op.


VOORBEELDFILMS PARTICULIER

OPTIE 1

Soms zeggen de beelden genoeg. Met optie 1 ontvangt u van mij alle gemaakte dronebeelden. U mag zelf bepalen wat u hier verder mee wil doen. Ze zijn van hoge kwaliteit en resolutie en daarom goed bruikbaar voor zowel de website als social media.

OPTIE 2

Gemonteerd met geluid en/of tekst komen de beelden echt tot leven. U kunt deze vervolgens gebruiken als uitnodiging of aankondiging.

Een aantal voorbeelden zijn:

• Save the date bericht … er hangt iets in de lucht 😉

• Sinterklaasuitnodiging

• Kerstgroet

• Nieuwjaarsuitnodiging

• Gender reveal party

mijn fantastische sponsors